4 september 2022
17:00

Fanna BK P14

Referat: Örsundsbro IF P08 - Fanna BK P14

En bra match på Örsas nya konstgräs i härlig kvällsol. Första halvleken är rätt jämn, vi har lite svårt att komma till avslut mot Örsas fyrbackslinje, det är även lite halvfarligt när Örsa sätter fart på vår planhalva.
1-0 till oss kommer iaf, Masse hoppar upp felvänd i luften och suger ned en utspark på bröstet. När han landar vänder han om och slår en perfekt djupledsboll som friställer Hampus som fri med mplvakten sätter bollen.
I andra gör Masse 2-0 på en frispark utifrån. Hampus gör 3-0 på en otrolig hästspark från 25 meter som borrar sig upp i krysset! Örsas farligaste chans kommer när Hemlin är ut och sparkar bort en boll där vi direkt förlorar bollen och deras nr8 får på en bra träff mot ett tomt mål. Men där kom Hemlin som skjuten ur en kanon och kan avvärja ett givet mål! Snyggt! Dessvärre skrapar han upp knät lite elakt så inför tredje kliver Viggo in i mål då han hade svårt att springa.

Sista perioden är rätt lugn, Viggo får göra ett par rätt kvalificerade räddningar. Abdullah tar sig i läge och får på ett bra avslut där deras målvakt får sträcka ut och göra en fin räddning. Men Rami kommer farandes och är behärskad när han på ett dra på en hård bredsida i målet. Innan domaren blåser av så har Albin, som i övrigt gjort en kanoninsats med Holm och Lucas där bak 5-0 på frispark. Deras nr8 tröstmålar när han pp en soloraid skickar upp bollen i nättaket!

En lugn och fin insats idag. Vi fick emellanåt igång väldigt bra passningsspel och det ska vi spinna vidare på! Pecka, Mody och Vedad slet på och gjorde fins insatser där ute idag med.

Nu hinner vi träna två ggr och vila en helg innan vi ska till Hagby nästa måndag!